fbpx

Betaalmethodes

Bij Label Linde kun je voor verschillende betaalopties kiezen tijdens het afronden van de bestelling:

  • iDEAL: Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen betalen. Het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven van je rekening en bijgeschreven bij Label Kiki. Hiervoor is toegang nodig tot internetbankieren bij Nederlandse banken.
  • Klarna Achteraf Betalen: Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.
  • Bancontact: Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maken consumenten geld over vanuit hun bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving.
  • CreditCard: Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug.
Kortingscode

Indien je in het bezit bent van een kortingscode dient deze voor het plaatsen van de bestelling te worden ingevoerd. Kortingscodes kunnen niet achteraf verrekend worden.