fbpx

Verzending en retourneren

Ik ben heel erg blij met al jullie bestellingen en ik doe mijn best om de bestellingen zo snel mogelijk te versturen binnen 1-3 werkdagen. 

Op maat gemaakte sieraden hebben een levertijd van 1-4 werkdagen. Andere bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. 

We verzenden alle bestellingen zonder Track & Trace (brievenbuspost PostNL) of je kiest voor verzenden met track en trace (DHL). 
We adviseren altijd voor de verzendoptie te kiezen met track & trace. Hierbij kun je je pakketje volgen. 

Daarnaast is er de keuze om het pakket aangetekend te versturen tegen een meerprijs. Hierbij heeft het pakket heeft track & trace én is verzekerd tot €50 bij verlies of diefstal. Als je dit zou willen, stuur me dan even een bericht.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Er is ook de keuze voor avondbezorging. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: 
 • Nederland
  Voor alle bestellingen vanaf €25,- in Nederland is de verzending gratis. Voor bestellingen onder de €25,- zijn de verzendkosten €1,99 (brievenbuspost zonder track & trace) of  €2,95 (met track & trace).
 • België
  Voor alle bestellingen naar België rekenen we €3,30 (brievenbuspost zonder track & trace) of €4,95 verzendkosten (met track & trace). Vanaf €50,- leveren we gratis.
Verpakking

We zorgen er altijd voor dat de artikelen leuk ingepakt worden. Is het een cadeautje? Geef dit dan aan bij opmerkingen. 

Retourneren

Label Linde wil graag dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht dit niet zo zijn, stuur dan een mailtje naar info@labellinde.nl.

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Label Linde geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@labellinde.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Zorg ervoor dat de te retourneren producten degelijk verstuurd worden in een degelijke verpakking, zoals een doosje. Als producten in een envelop worden geretourneerd, kunnen deze gemakkelijk beschadigen. Bij beschadigde producten is geen terugbetaling mogelijk. 

Bij een retour, volg de onderstaande stappen: 

Stap 1: Wanneer je een artikel wilt retourneren, stuur dan een mail naar info@labellinde.nl met je gegevens. Stuur de volgende informatie per mail: 

 • Voor- en achternaam
 • E-mail
 • Rekeningnummer
 • Ordernummer en welke producten je wilt retourneren
 • De reden van retournering (niet verplicht)

Stap 2: Stuur de artikelen in een degelijke verpakking naar onderstaand adres. Vermeld in het doosje je naam en het bestelnummer voor snellere afhandeling.

Label Linde
Hazelaar 40
5757 CA Liessel

Stap 3: De artikelen mogen niet beschadigd/gedragen zijn en dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd. Producten die beschadigd zijn, gebruikt zijn, of niet compleet zijn, kunnen we niet in ontvangst nemen. Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het pakket totdat wij het pakket retour hebben ontvangen. Bewaar je verzendbewijs daarom goed. 

Stap 4: Na ontvangst zal Label Linde het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk terugstorten op de (bank)rekening/creditcard die is gebruikt bij het betalen van de bestelling. 

Zowel de kosten voor de retourzending als het risico bij verzenden zijn voor rekening van de klant.

Op maat gemaakt

Voor artikelen die speciaal voor u zijn besteld of speciaal voor u zijn vervaardigd en/of voor u op maat zijn gemaakt, geldt geen zichttermijn en kunnen hierdoor niet worden omgeruild of geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

Nog steeds niets ontvangen?

Alle pakketjes hebben track & trace. Dan kun je het pakketje zelf volgen. Vaak wordt het pakket binnen 1-2 werkdagen thuis bezorgd. Mocht je na 5 werkdagen nog niets ontvangen hebben, neem dan contact met ons op.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@labellinde.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.