fbpx

Over ons

Welkom bij Label Linde!

Ik ben Nikki en ik woon samen met mijn man en onze dochter en zoon in een dorp in Noord-Brabant, Nederland.

Label Linde is opgericht in de winter van 2023 en is ontstaan omdat ik graag zelf sieraden maak voor mezelf en mijn dochter Linde. Ik ben gespecialiseerd in handgemaakte, natuurlijke sieraden voor jou en voor kinderen vanaf 3 jaar. Hierbij gebruik ik echte edelstenen, parels en andere mooie kralen. Voor kinderen jonger dan 3 jaar, heb ik barnsteensieraden van het merk Amberos. Ons motto is ‘happy and naturel’.

Naast de sieraden maak ik ook zelf haarspeldjes. Ook alle andere producten in onze webshop zijn met liefde geselecteerd en helemaal ‘happy and naturel’.

Wij geloven in het volgende:

De beste materialen
Wij gebruiken alleen de allerbeste materialen:

Echte edelstenen, barnsteen en echte parels. De mooiste en beste materialen. Duurzaam en eerlijk.

Op maat gemaakt

We kunnen alle sieraden op maat maken. Geef je maat door in het winkelmandje en we maken het sieraad precies op maat voor jou en je kleintje! Dit is voor ons vanzelfsprekend, want niks is zo fijn als een sieraad dat precies past en ook nog te matchen is met je kleintje, zus, vriendin of moeder. 

Goede klantenservice
Voor mij is een goede klantenservice de basis. Ik reageer snel op je, verzend zo snel als mogelijk en ik ontvang retouren en klachten met een glimlach.

Laat het gerust weten als je vragen hebt, ik help je graag!

Liefs, Nikki.

Label Linde
Hazelaar 40
5757 CA Liessel
Nederland

06-34605541
info@labellinde.nl